Asfaltconstructies worden door Huybens aangelegd ten behoeve van wegen, parkeerterreinen, bedrijfsterreinen, fietspaden, specifiek ontworpen wegen voor woonwijken (veelal in kleurasfalt) en asfaltvloeren.

Onze grote praktijk ervaring staat garant voor de juiste keuze van de toe te passen mengsels, de uitvoeringstechniek en niet te vergeten de economische levensduur. Dit maakt Huybens Haarlem tot een ervaren asfaltpartner met oog voor de beste oplossing voor onze opdrachtgever.

Naast nieuw aanleg hebben wij veel ervaring met duurzame onderhoudsoplossingen. Wij adviseren onze klanten voor de economisch meest voordelige oplossing na uitvoerige bestudering van de situatie ter plekke, veiligheid, rest levensduur van de bestaande constructie en de te verwachten verkeersintensiviteit voor de toekomst.

Speciale asfalt verhardingen zijn door ons veelvuldig toegepast voor grote industriƫle opdrachtgevers. Hierbij valt te denken aan gemodificeerde deklagen en milieuvriendelijke funderingstechnieken.

Asfaltvloeren worden door ons regelmatig toegepast voor speciale opslagproblematieken. Deze vloeren zijn uitermate zwaar, zowel statisch als dynamisch, te belasten door toepassing van ondermeer een combideklaag.