‘Wil jij deel uitmaken van Huybens Haarlem dat de komende jaren werkt aan uitdagende projecten? Ben je gefocused op het leveren van kwaliteit? Heb jij ambitie om samen met ons mee te groeien en jouw bijdrage te leveren? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je!’

Michel van Kooten
Directeur

Wie is Huybens ?

Huybens Haarlem is een in de regio Groot Amsterdam, Kennemerland en de Bollenstreek opererend aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Wij voeren complete werken uit op het gebied van nieuwbouw, herinrichting, reconstructies en onderhoud van infrastructurele werken.

Op dit moment maken wij de slag van een traditioneel aannemers bedrijf naar een modern aannemersbedrijf en zoeken gemotiveerde medewerkers om die stap samen met ons te maken. Wij dagen je uit om Huybens Haarlem samen met ons verder uit te bouwen.

Wij zijn actief voor een groot scala aan opdrachtgevers zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, grootwinkelbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, industrie, scholen, VVE’s en projectontwikkelaars.

Onderstaand de vacature(s) van Huybens Haarlem

Uitvoerder GWW

Voor de vacature van Uitvoerder GWW zoeken wij een teamspeler die klaar is om de regie in handen te nemen. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering en zal onder andere bezig zijn met het houden van toezicht. Tevens controleer jij of de veiligheid, gezondheid en milieunormen worden nageleefd.

Meer weten

Vacature Machinist mobiele kraan GWW

Door de toename van onze werkzaamheden in de regio NH Zuid, breiden wij ons machinepark verder uit en zijn wij op zoek naar een Machinist voor onze nieuwe 7.5 tons mobiele kraan. Als machinist van een mobiele kraan werk je samen met grondwerkers aan alle voorkomende infra- en wegenbouw projecten.

Meer weten

Voorman GWW

Voor de vacature van voorman GWW zoeken wij een enthousiaste team speler die secuur en met vakmanschap aan onze projecten werkt. Wat ga je bij ons doen ? Tekening lezen en uitzetten naar richting en hoogte van riolering, verharding en grondwerk Het zelfstandig uitvoeren van projecten werkzaamheden in de sectoren grond- weg- en waterbouw op…

Meer weten

Vakman GWW / rioleur

Voor de vacature van vakman GWW / rioleur zoeken wij een enthousiaste team speler die secuur en met vakmanschap aan onze projecten werkt. Wat ga je bij ons doen ? Het zelfstandig verrichten van werkzaamheden in de sectoren grond- weg- en waterbouw op aanwijzing van de voorman of uitvoerder Uitzetten naar richting en hoogte van…

Meer weten

Falcon terminal Ruigordweg / Westelijk havengebied Amsterdam